Izjava o zasebnosti

Kaj so piškotki?

Naša spletna stran lahko v brskalnik vašega računalnika odloži tako imenovani »piškotek«. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima v teh obiskih. Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika, če pa nam te podatke posredujete sami, na primer z registracijo, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku.

Naša spletna stran uporablja naslednje piškotke:

Tehnično nujno potrebne piškote

Določeni piškotki so nujno potrebni za delovanje spletne strani. Brez njih ni možno voditi vaše seje in nakupovalne košarice. Teh piškotkov ni možno izklopiti.

Piškotke za spletno analitiko

Uporabljamo analitično orodje Google Analytics s pomočjo katerih se lahko spremljamo število obiskovalcev spletne strani in katere strani so si ogledali. 

Uporaba piškotkov

Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, kar lahko spremenite v nastavitvah tako, da računalnik piškotke zavrne ali pa da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani. Posamezno vrsto piškotkov, ki jih uporablja naša spletna stran, lahko dovolite ali zavrnete preko preferenčnega centra za piškotke.

Vaša zasebnost

V podjetju AGARIC d.o.o. ravnamo z osebnimi podatki skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Splošno Uredbo GDPR in Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov v podjetju AGARIC d.o.o., ki urejajo obdelavo osebnih podatkov, postopke in ukrepe zavarovanja, vključno z odgovornostjo in nadzorom v procesu njihove obdelave, na podlagi teh pravnih podlag pa je za zbrane osebne podatke vzpostavljen katalog zbirke osebnih podatkov, katerega upravljavec je AGARIC d.o.o, Tržaška cesta 23, 2000 Maribor.

V določenih primerih komunikacije z vami na portalu potrebujemo vaše osebne podatke in sicer: ime, priimek, naslov, elektronski naslov. S klikom na okence "se strinjam" izrecno potrjujete, da lahko pridobljene osebne podatke podjetje AGARIC d.o.o. uporablja in obdeluje za namen pošiljanje informacij, ter obveščanje o pomembnejših spremembah, novih storitvah in posebnih ponudbah na našem portalu. Če teh informacij ne želite več prejemati, nas o tem obvestite po elektronski pošti na naslov: info@agaric.si

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 86/2004), bo za zbrane osebne podatke vzpostavljen katalog zbirke osebnih podatkov, katerega upravljalec bo AGARIC d.o.o, Tržaška cesta 23, 2000 Maribor. 

Agaric d.o.o. se zavezuje, da bo vse prejete osebne podatke, navedene v prijavnici, skrbno hranil in uporabljal samo z namenom analiziranja podatkov o udeležencih na dogodkih, za marketinške raziskave ter za predstavitev izdelkov in storitev podjetja Uradni list Republike Slovenije, d. o. o., ter jih brez privolitve posameznih oseb, na katere se nanašajo podatki, ne bo posredoval tretjim osebam. Prijavitelji na dogodek s podpisom dovoljujejo obdelavo svojih osebnih podatkov in podatkov oseb, ki so navedene na prijavnici, za zgoraj opisani namen, za kar imajo vsa ustrezna pooblastila. Osebe, navedene na prijavnici, lahko kadarkoli zahtevajo, da Uradni list trajno ali začasno preneha uporabljati njihove osebne podatke za zgoraj navedeni namen, in imajo pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov in pravico, da sporočijo Uradnemu listu, če si želijo ogledati, popraviti, spremeniti ali posodobiti svoje osebne podatke v podatkovni bazi Uradnega lista. Uradni list je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za gornji namen. Stroške vseh dejanj v zvezi s tem plača Uradni list.

Uporabnik zbranih osebnih podatkov bo izključno AGARIC d.o.o.

Glede vaših osebnih podatkov, ki ste jih posredovali, imate pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa in sicer s pisno ali ustno zahtevo na zapisnik na naslovu: AGARIC d.o.o, Tržaška cesta 23, 2000 Maribor.

AGARIC d.o.o. se obvezuje, da bo zaščitila vašo zasebnost. Obvezujemo se, da bodo podatki v celoti ostali v lasti AGARIC d.o.o. in jih ne bomo posredovali, prodajali ali zamenjali z nobeno drugo organizacijo, podjetjem ali fizično osebo. 

Naš portal vključuje tudi povezave do drugih spletnih strani, ki niso v naši lasti ali kakršnikoli povezavi z nami. Zato podjetje AGARIC d.o.o. v nobenem primeru ne more odgovarjati za dostop od takšnih spletnih strani in za zaščito podatkov na takšnih spletnih straneh. Z uporabo našega portala se hkrati tudi strinjate z uporabo informacij na način in v zgoraj opisanih primerih. V primeru spremenjenih pogojev in pravil, vas bomo na teh straneh sproti obveščali. Na našem portalu uporabljamo več varnostno - zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, neželenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov. 

Za dodatne informacije, nas prosimo kontaktirajte preko e-pošte info@agaric.si ali telefona 02 621 04 12.