Umetnost obdarovanja za vse leto ...

Nostalgija in tradicija na eni strani ali sodobnost in tehnološka dovršenost na drugi strani? Morda revolucionarna kombinacija obojega? Ne glede na izbiro ste lahko prepričani, da bodo obdarovanci presenečeni in navdušeni.

Ne skrbite za linije, barve in materiale. Tudi inovativno vsebino spremnega besedila, oblikovanje in celo dekorativno zavijanje lahko prepustite nam, poskrbeli pa bomo tudi za skladiščenje in distribucijo. Naši ekipi strokovnjakov zaupajte svoje želje in pričakovanja, vse ostalo pa prepustite njim. Tu smo zato, da prihranimo vaš čas in denar.

Aktualne kataloge lahko najdete na agaric.si, prav lepo pa ste vabljeni tudi na osebni sestanek, da nam skozi pogovor predstavite vaše želje.

Poslovna darila

Za nove in stare poslovne partnerje, za ustaljena in porajajoča sodelovanja, za majhne in velike proračune – za danes, jutri in za mnoga leta uspešnega in plodnega sodelovanja. Poslovna darila s podpisom Agaric d.o.o. so jamstvo, da boste v imenikih vaših poslovnih partnerjev zapisani z zlatimi črkami.

Poslovna darila so simbol izbranega okusa, prefinjenosti in prestiža, inovativnega ali tradicionalnega pogleda – vedno pa z osebno noto.

Vaša poslovna darila naj bodo skrbno izbrana, vi pa izbirčni!

Promocijska darila

Promocijska darila so aktualna vse leto in za prav vsako priložnost. Želite dvigniti ugled, prepoznavnost in vrednost vaše blagovne znamke in podjetja? Potem so izbrana poslovna darila kot nalašč za vas, saj občutno povečajo promocijski učinek in predstavljajo zanemarljiv strošek.

Pokukajte v naš razstavni prostor in se prepričajte, s čim vse lahko osvojite množico vaših potencialnih strank.

Obvladamo umetnost obdarovanja!

Začuti nekaj drugačnega, začuti COLORISSIMO

Neomejene možnosti obdarovanja

Pokukajte v naš razstavni prostor in se prepričajte, s čim vse lahko osvojite množico vaših potencialnih strank.

Ponujamo celovite rešitve za poslovna darila!

Darila od ideje do izvedbe

Izbor, oblikovanje in tisk embalaže

Personalizacija daril

Skladiščenje in distribucija