V soju žarometov

V soju žarometov se odpira nov svet zabav, poslovnih prireditev in promocijskih dogodkov. Doživite prireditvene trende jutrišnjega dne in izkoristite priložnost zablesteti pred izbranim občinstvom.

Načrtovanje dogodkov ni bilo še nikoli tako preprosto, kot je z nami. Dolgoletne izkušnje in inovativne ideje povezujemo z upoštevanjem želja naročnikov in ravno pravšnjo mero svetovanja. Raziskovanje, iznajdljivost in dovršenost so prepoznavni znak naše blagovne znamke. Dolgoletne izkušnje na različnih področjih organizacije in marketinga nam dajejo znanje in priložnost organizirati najrazličnejše dogodke in prireditve. 

Dolgoletne izkušnje

V našem portfoliu boste našli tako kulturne prireditve kot izobraževalne dogodke, prireditve korporativnega značaja, s katerimi višamo nivo prepoznavnosti in ugleda naročnika, promocije ali domače zabave.

Med našimi vidnejšimi naročniki so tudi velika nakupovalna središča, saj nam dolgoletno poznavanje zakonitosti prodaje in trgovskih organizacijskih procesov omogoča nadgrajevanje in povezovanje s celostnimi marketinškimi dejavnostmi in rešitvami.

Vse potrebno od idejne zasnove do brezhibne izvedbe

Organizacija dogodkov, nagradnih iger in koncertov

Poskrbimo za foto in video produkcijo na najvišjem možnem nivoju

Medijske strategije, vključno z medijskim zakupom

Svetujemo na področju odnosov z javnostmi

Marketinške in poslovne strategije