V soju žarometov

V soju žarometov se odpira nov svet zabav, poslovnih prireditev in promocijskih dogodkov. Doživite prireditvene trende jutrišnjega dne in izkoristite priložnost zablesteti pred izbranim občinstvom.

Načrtovanje dogodkov ni bilo še nikoli tako preprosto, kot je z nami. Dolgoletne izkušnje in inovativne ideje povezujemo z upoštevanjem želja naročnikov in ravno pravšnjo mero svetovanja. Raziskovanje, iznajdljivost in dovršenost so prepoznavni znak naše blagovne znamke. Dolgoletne izkušnje na različnih področjih organizacije in marketinga nam dajejo znanje in priložnost organizirati najrazličnejše dogodke in prireditve. 

organizacija dogodkov

Dolgoletne izkušnje

V našem portfoliu boste našli tako kulturne prireditve kot izobraževalne dogodke, prireditve korporativnega značaja, s katerimi višamo nivo prepoznavnosti in ugleda naročnika, promocije ali domače zabave.

Med našimi vidnejšimi naročniki so tudi velika nakupovalna središča, saj nam dolgoletno poznavanje zakonitosti prodaje in trgovskih organizacijskih procesov omogoča nadgrajevanje in povezovanje s celostnimi marketinškimi dejavnostmi in rešitvami.

Kako poteka organizacija dogodkov pri nas

Z novimi ali obstoječimi naročniki se najprej pogovorimo o potrebah, željah, pričakovanjih in zahtevah ciljne javnosti, ki ji je dogodek namenjen.

Prav tako so pomembni cilji za pripravo in izvedbo dogodka, zato morajo biti natančno definirani, specifični, merljivi, dosegljivi, relativni in realni.

Organizacija dogodkov se na podlagi zastavljenih temeljev izvede, ko je jasna idejna zasnova. Sporočilo dogodka je zelo pomembno, saj mora preko dogodka doseči ciljno javnost. Organiziranje dogodka je dinamičen in večplasten proces. V kreativnem procesu  načrtujemo aktivnosti, kot so oglaševanje, dekoracija pogostitev, zabavni ali kulturni program, prilagajamo pa se ciljem in namenom dogodka ter željam naročnika.

Različna srečanja in konference vam organiziramo hitro, predvsem pa učinkovito. Organiziranje dogodka izvedemo skorajda kjerkoli, kadarkoli, za majhne ali velike skupine.

Organizacija dogodkov za posebne priložnosti

Morda imate nov izdelek ali poslovalnico, praznuje vaše podjetje okroglo obletnico delovanja ali pa pripravljate dogodek za vaše zaposlene ali poslovne partnerje? Če želite biti drugačni in izvirni, prepustite organiziranje dogodkov nam. Poskrbeli bomo za vse, tudi za pripravo vabil, priznanj in poslovnih daril.

Lansiranje novega izdelka je preprosto. Znani smo po svojem inovativnem načrtovanju, zato vam v neskončni množici in poplavi vseh ponudb pomagamo, da na inovativen način javnosti predstavite svoj nov produkt. Odvisno od vrste dogodka, izdelka ali storitve vam s kreativnim pristopom in domišljijo pripravimo atraktiven in nepozaben dogodek kjerkoli v Sloveniji. Zaupajte nam svoje želje, mi pa jih bomo spremenili v nepozaben dogodek. 

organiziranje dogodkov

Poskrbimo tudi za načrtovanje kulturnih prireditev

Pri svojem delu smo profesionalni, iznajdljivi in inovativni, zato je organizacija dogodkov na področju kulture z nami zaupanja vredna, inovativna in kakovostna.

Organiziranje dogodkov za izobraževanje je še kako pomembno za vsako podjetje, saj si ljudje na podlagi prvih vtisov in podanih informacij ustvarijo mnenje o vas. Zato smo za vas na tem področju profesionalni in brezhibni. 

Organizacija dogodkov ni mačji kašelj, predvsem če gre za organiziranje tiskovne konference. Vse od priprave do izbire prostora, priprave vabil pa do medijske pokritosti dogodka izpeljemo kakovostno in vestno. 

Za začetek našega sodelovanja je potrebna le vaša ideja. Organiziranje dogodkov za poslovne namene (konference, izobraževanja, prireditve) ali korporativne (otvoritve, obletnice, dogodki za zaposlene, partnerje); z vami smo od začetka pa vse do konca izvedbe. Podprli vas bomo pri snovanju dogodka, vam pa ga bo uspelo z našo kakovostno organizacijo spremeniti v nepozabnega.

Kaj nas naredi drugačne od drugih

Organizacija dogodkov je stresna dejavnost, ki vključuje veliko usklajevanja, pridobivanja zunanjih izvajalcev, zato je vloga organizatorja večkrat nadloga kot nagrada. Tega se zavedamo, zato se trudimo, da vam z organizacijo odvzamemo velik del bremena in vaše druženje s povabljenci naredimo karseda prijetno. 

Leta izkušenj so nas naučila, da je dober organizator dogodka  tisti, ki se zna prilagoditi tudi nepredvidljivim situacijam in je sposoben sprejemati hitre odločitve. Organiziranje dogodkov zahteva popolno usklajenost naše ekipe in strokovno usposobljenost.

Cilj in želja po uspehu sta gonilni sili, ki, s seštevkom talenta in trdoživosti, pišeta našo zgodbo o uspehu. Organizacija dogodkov je naša strast!

Definira nas sposobnost sledenja trendom, predvsem pa inovativnost!

Organizacija dogodkov mora biti vsestranska.

Zavedamo se, da izdelki ali njihove podobe same po sebi ne morejo oblikovati dogodka. Dogodek ustvarimo ljudje s srcem in energijo, potrebujete le še pravo mero svetovanja in dobro marketinško strategijo.

Dolgoletne izkušnje so nas naučile, da se najlepši trenutki zgodijo s pozornim poslušanjem naročnika. Mi ničesar ne prepustimo naključju, zato lahko z vašimi željami in našimi izkušnjami za vas pripravimo dogodek, ki ne bo hitro izzvenel. 

Organiziranje dogodkov v svetu zabav, prireditev in promocijskih dogodkov z nami stopa v trendu jutrišnjega dne. 

Vse potrebno od idejne zasnove do brezhibne izvedbe

Organizacija dogodkov, nagradnih iger in koncertov

Poskrbimo za foto in video produkcijo na najvišjem možnem nivoju

Medijske strategije, vključno z medijskim zakupom

Svetujemo na področju odnosov z javnostmi

Marketinške in poslovne strategije